Jump to content

Nagy hír, de még nagyobb meglepetést kell okozni. Hogyan?

2017. 04. 26. 19:00

Ha a dédelgetett álom megvalósulni látszik, ha végre bekövetkezik az, hogy a terhességi teszten megjelenik a várva várt jelzés, akkor már csak az marad hátra, hogy tudassuk párunkkal, családunkkal az örömhírt. Sokféle módja van, te melyiket választanád?

Legszívesebben országnak és világnak kihirdetnéd a legnagyobb titkodat, hogy várandós vagy? Nem is csoda, pláne, ha már évek óta vágysz az állapot átélésére, szeretnél már végre anya lenni. Mielőtt azonban a nagyközönséggel is ismertetnéd terhességedet, természetesen a párod tudtára is kell hozni.

Kicsit olyan a várandósság bejelentése, mint a fiúknál a lánykérés. A szándékukat kifejezni kívánó férfiak mostanában szeretik ezt az alkalmat különlegessé tenni, igazán megadni a módját. Ez nem mindig jelent egyet a méregdrága gyűrűvel, hanem inkább az ötlet, a kivitelezés az, ami nagyon egyedivé, meghatározóvá teszi, hogy a lánykérés az egyik legnagyobb élményünkké váljon. A nők esetében valami hasonló élménnyel akarják tudatni párjukkal, hogy hamarosan bővülni fog a család.

Ha leülsz a pároddal szemben, mélyen a szemébe nézel és elmondod, hogy kismama vagy, valószínűleg legalább olyan hatású, mintha körítést is szervezel, ám az a körítés pont a te lelkednek szükséges, valamint szeretnél párodnak óriási meglepetést okozni, és látni a könnyes szemeit, amikor megtudja, hogy apuka lesz. Ezt tesszük a leendő apa és anya érdekében is. Nos, ha az első, snasszul bejelentős ötletet elveted, akkor még van más lehetőséged a nagy hír közlésére.

Miért ne hozhatná a hírt a postás? Vegyél egy babás képeslapot, írd bele, hogy a baba valószínűsíthető születési dátumát, vagyis amikorra ki vagy írva szülni. Helyezd bele egy borítékba, címezd meg a párod részére és várd a meglepetést.

A pozitív terhességi tesztet sokan felhasználják állapotuk ismertetésére. Szerezz be egy hosszúkás dobozt, amely akár egy karóra doboza is lehetne, de persze nem órát fog tartalmazni, hanem a te tesztedet. Csomagold be a tesztet is, úgy helyezd a dobozba, így még tovább tart az izgalom. A megdöbbenés garantált lesz.

A terhességi tesztről készült fotó is nagy visszhangot válthat ki a párodból. Csak fotózd le, és mindenféle hozzáfűzés nélkül küldd el neki üzenetképp vagy e-mailben, vagy sms-ben.

Tudathatod áldott állapotodat a pároddal és akár a családtagokkal vagy a barátokkal e-mailben, ha ez egy általános kapcsolattartási forma köztetek. Írsz egy általános üzenetet, hogy mi történik körülötted, veled, veletek, majd az aljára odabiggyeszted hanyag lazasággal, hogy a család mikor fog bővülni. Valószínűleg égni fog a vonalad a hívások miatt.

Készíthetsz egy kis ajándékcsomagot is, amibe babaruhát, kiscipőt, a pozitív terhességi tesztet, az első ultrahangos felvételt és egy pelenkát helyezel.

Ha van már egy nagyobb gyerkőc, akkor őt is fel lehet használni a közlésben. Mindegy, hogy az apukával, vagy a családdal akarjuk tudatni az örömteli hírt, de egy célzott utalást tartalmazó póló, vagy egy táblára felírt üzenet, amelyet a leendő nagytestvér tart, garantált és egyértelmű jelzés.

Ha a családdal akarjátok tudatni a nagy hírt, akkor az apuka is bevonható ebbe a mókába. Játszhattok a ruhákkal. Egymás mellé teszitek a saját ruháitokat és egy bébi ruhát. Az erről készült fotó jelzi, hogy valaki készülődik a világra.

Ti hogyan tudattátok a párotokkal és a családdal, hogy hamarosan bővülni fog a család? Megosztod velünk a saját élményedet?

(Forrás: marmalade.hu | budgetsavvydiva.com, pinterest.com,)