Jump to content

A főzés új dimenziója: amikor az alapanyag házhoz megy

2017. 01. 23. 19:05

Nincs kedved, időd, energiát bevásárolni? Valami különlegeset főznél, de az alapanyagok beszerzése macerás, ráadásul egy jó recepted sincs hozzá? A Chefbag mindenre megoldást nyújt, még akkor is, ha kezdő séfként próbálkozol a tűzhely mellett!

Az ételrendelésnek is megvan a maga bája, de ha a diszpécser már megismeri a hangod és mondanod sem kell mit kérsz, ott már baj van. A rohanó életforma viszont nem teszi lehetővé a főzés komplett folyamatát, hiszen vagy a bevásárlásra vagy magára az ételkészítésre megy el a maradék szabadidő. S lássuk be, senkinek sincs kedve elrohanni a boltba egy-egy alapanyagért vagy receptet böngészni, ha lehet rendelni is. Nos, pontosan ezekre a nyűgökre, és a főzés nyújtotta élmény visszaszerzésére kínál megoldást egy új start up cég. A Chefbag bevásárol, házhoz viszi, receptet is ad, sőt lépésről lépésre fotókkal segíti a főzést. Hát mi ez, ha nem zseniális?

Rendelj, és főzz

Receptek, minőségi, konyhakész alapanyagok házhoz szállítva. Így még annak is főzni támad kedve, aki abszolút konyhaszűz. S ha valaha elképzelted már azt, hogy minden egy csettintésre a hűtőbe terem, konyhakész változatban mindezt úgy, hogy ezért egy lépést sem kell tenned, akkor a Chefbag hamar a kedvenceddé válik. Ráadásul pontosan kimért hozzávalókat küldenek, hogy pazarolni se kelljen.

- Hisszük, hogy főzni jó, és főzni mindenki tud- mondja Csúcsy Gergely a Chefbag alapítója. Az amerikai mintára épülő modell a házhoz szállítás új dimenzióját nyitja meg: az étel házhoz jön, a főzés élménye mégis megmarad.

- A megrendelőinknek adunk egy kis plusz időt! Hiszen nem kell akár több boltban is időtlen ideig munka után sorban állniuk vagy benevezni a bevásárlótáskák emelésének bajnokságára- teszi hozzá mosolyogva Gergely. - A Chefbag eltörli a főzéssel járó gondokat azzal, hogy elintézi a bevásárlást helyetted és konyhakész alapanyagokat szállít házhoz.

A rendelés hasonlóan zajlik, akárcsak a máshol. Az oldalon található receptlistából kiválasztod mihez lenne épp kedved, és kész is. Ami a recepteket illeti, elég változatosak. A legegyszerűbbektől a legkülönlegesebbekig széles a repertoár. - Figyelünk arra, hogy lehetőség szerint legyenek étkezési szokásokhoz alkalmazkodó ételek, és olyanok is, amelyeket a gyerekek is szeretni fognak. Senkit sem akarunk megfosztani a főzés élményétől ételallergia vagy valamilyen diéta miatt, így mindenki számára vannak receptjeink- tette hozzá Gergely.  

A házhoz szállított alapanyagok mellé recept és fázisfotó is dukál. - Fázisfotókkal ellátott receptkártyát is küldünk, amit követve tényleg nagyszerű leszel a konyhádban- mondja Gergely.

A hozzávalókat légmentesen záródó egy speciális hővédő csomagolásban szállítják, így akár később is felhasználhatóak az alapanyagok. Főzz akár egy séf és cserébe ki sem kell mozdulnod!

 

 

(Forrás: hazesotthon.hu| marmalade.hu | Kép: chefbag.hu)