Jump to content

Mi lehet jó ajándék? – 2. rész

2017. 12. 10. 17:00

Örülünk az ünnepeknek. A december végét imádjuk, mert a szeretet ünnepén végre együtt lehet a család, és még a távol élő rokonokkal is találkozhatunk. A bőséges ételek és a téli szünet mindenkit megörvendeztet, és persze ez az ajándékozás ideje is, amely nem kis fejtörést okozhat. Folytatjuk az ötletelést.

A teljes tanácstalanság és ötlettelenség kétségbeejtő tud lenni, amikor közelednek az ünnepek. Ilyenkor szoktak az emberek olyan terméket megvásárolni, amely jellegtelen, és csak az illendőség kedvéért veszi meg, hogy mégis tudjon valamit átadni a szeretet ünnepén. Ha nem akarsz ebbe a helyzetbe kerülni, akkor bizony érdemes olyan ajándékot választanod, amely jól használható a mindennapokban, megkönnyítik az ember életét. Egyszóval nem az az ajándék, amelyet ha megkap valaki, akkor felrakja a polcra és évekig rá sem néz.

Habár még mindig nagy keletje van az okostelefonoknak, az okostévéknek, az okosóráknak és karkötőknek is, ezek nagy vagy még nagyobb értéket képviselnek. Ha nem akarunk a ló túlsó oldalára átesni a költekezésben, akkor érdemes kisebb, de jó dolgokban gondolkodni.

Aki nagy utazó, biztosan nem venné zokon, ha egy kaparós térképet kapna karácsonyra. A kaparós térkép lényege az, hogy a már bejárt földrészeket, országokat le lehet kaparni. Éppen úgy működik, mint egy kaparós sorsjegy. A térképen jelölhető az az ország, amelyet már meglátogatott, és lehet tervezni a további úticélt is. Kisebb, nagyobb, autós változatban is kapható, kiváló ajándék az utazni szeretők számára.

Ha pedig már az utazást említettük, akkor sokan tesznek meg munkájukból kifolyólag nagy távolságokat. A hideg autóban ülve is hideg, és számukra is jól jön a meleg folyadék. Ha van egy szeretted, aki sokat vezet, nem hibázol nagyot, ha egy szivargyújtóról melegíthető termosszal leped meg. Kényelmes megoldás az utazáshoz és az italok melegen tartásához.

Ha tényleg szűkre kell szabni az ajándékozás kereteit, de ötletes és használható ajándéktárggyal szeretnéd meglepni azt a szeretted, aki sokat foglalkozik körmei szépségével, annak megtaláltuk az ideális ajándékot. Aki gyakran pepecsel körmeinek formázásával, színre festésével, az jól tudja, hogy milyen nehézségekbe lehet ütközni. Miközben kínosan vigyáz a frissen festett lakk épségére, még a körömlakk üvegcséjét is hol ide rakja, hol oda. Ennek találtunk megoldást a körömlakkot tartó gyűrűvel. A szilikonból készült, ujjakra felhúzható gyűrű alakú tartóba kell belehelyezni a körömlakkot, és máris könnyebbé válik a mozzanat.

Amennyiben színt szeretnél vinni valaki életébe, de nem tudod, hogyan tehetnéd meg, vásárolj formatervezett lámpákat, de ha túl unalmasnak találod, akkor dobd fel az otthonát egy plazmagömb lámpával. Ez a lámpa nemcsak a fényével varázsol el, és nemcsak az otthon bevilágítását célozza meg, hanem a használati útmutató alapos elolvasása mellett akár kísérletezni is lehet vele.

A tél amúgy is hideg, és vannak köztünk, akik az átlagosnál is fázósabbak, azok számára kiváló ajándékként szolgálhat a belebújós takaró.  A pléd és köntös ötvözetéből született takaró a téli napokon kötelező darab lehet a mindig vacogó szeretteink részére.

(Forrás: marmalade.hu | hartandmapshop.com.au, apogeekits.com, aliexpress.com/képek)